eneesmiddelen leverancier Actavis niet getroffen door financiële crisis in IJsland

Toonaangevend farmaceutisch bedrijf Actavis verklaart dat de financiële crisis geen invloed heeft op de dagelijkse gang van zaken.

Actavis is wereldwijd een toonaangevende leverancier van generieke geneesmiddelen met vestigingen in veertig landen en meer dan 11.000 werknemers in dienst. Het hoofdkantoor van Actavis is gevestigd in IJsland.

In de verklaring geeft Actavis aan dat slechts 1% van de omzet van het bedrijf wordt gegenereerd in IJsland en dat reguliere bankzaken niet zijn ondergebracht bij IJslandse bankinstellingen.
De recente nationalisering van de IJslandse banken heeft een forse koersdaling van de IJslandse Kroon teweeggebracht. De bankzaken van Actavis zijn ondergebracht bij internationale banken en worden daardoor niet beïnvloed door de huidige situatie in IJsland, aldus de verklaring van Actavis. Alle boekhouding is in Euro’s.

Op onze dagelijkse gang van zaken heeft deze financiële crisis geen invloed, verklaart Actavis. Het bedrijf blijft gefocussed op het leveren van kwaliteitsproducten met een optimale service aan haar klanten.

Meer informatie over Actavis, toonaangevend leverancier van generieke geneesmiddelen, kunt u vinden op www.actavis.nl

Comments are closed.