Send et sok-o-gram fra Island

Iceland SocksDet islandske lavpris flyselskab Iceland Express, tilbyder besøgende på deres hjemmeside at sende ”sok film” til deres venner.

icelandsocks.com, bliver de besøgende instruktører af deres egen islandske filmstjerner i form af et par talende sokker!

Vælg sokkerne du vil have som stjerner i din film, giv dem navne og vælg location. Du skal også skrive underteksterne, da dine venner nok ikke taler sok. Når du er tilfreds med dit mesterværk, så send sok-o-grammet til dine venner.

Flyselskabet beskriver projektet som “festlig fjollet”, men det tjener også det vigtige formål at tiltrække publikums opmærksomhed i 50 året for Iceland Express’ flyvninger. Mens filmene laves, kan hjemmesidens besøgende se og høre steder fra Islands natur – Islands bedste reklame.

For at designe og sende et sok-o-gram til venner og familie, besøg www.icelandsocks.com